Langasjonas Logo White line02

FISKE

Här hos oss finns fiskemöjligheter för alla, från rekreationsfiske till sport- och flugfiske och allt däremellan. Fiske är en härlig och avkopplande aktivitet, och många av våra gäster kommer enbart för att koppla av genom fiske i våra fiskevatten, såsom Långasjön, Kroksjöarna och Mörrumsån. Vi säljer alla nödvändiga tillbehör för att hjälpa dig att komma i gång med dit fiske. Alla våra produkter är kvalitetsprodukter från Abu Garcia.

Du kan köpa din fiskelicens för både Långasjön och Kroksjöarna, direkt hos oss i receptionen eller online via knappen Aktiviteter. För att se mer information om fiskereglerna och titta på en karta över fiskesjöarna klickar du bara på följande länkar:

FISKEREGLER och FISKEKARTA.

I samarbete med PEXFISH erbjuder vi fiskeguidning.  Mer info finns på PEXFISH

Ingår under fiskeguidning (heldag)

 1. Fiske utförs i flesta fall från båten.

 2. I priset ingår ca 8 timmars fiskepass och fiskelicens till sjön. Det finns extra fiskespö och flytvästar att låna, oxå.

 3. Under dagen kommer du/ni få samtliga utbildningar:

  • fisketeknik – vertikalfiske och droppet

  • bottenstruktur och betesfisk – en stort faktor till fisklokalisering och dess betydelse till fisket på vertikalfiske /droppet

  • fiskeetik – lekperioder, C&R och C&T på fiskar

  • ekolodskursen – användning av ekolodet för vertikalt- och droppfisketeknik

  • tips om fiskeutrustning för vertikalt-/ droppteknik

  • viktiga kläder och säkerhet på båten

 4. Under fiskeresan finns det storsta chans att fånga gädda och gös men också en stor abbore kan överraska oss som en extra bifångst.

 5. Levererar 99% av fiskfångstgaranti och ett proffsigt porträtt med fisken 😉

Campingkarta