FISKE

Onlinebokning av båt eller fiskekort är inte möjlig förrän den 1 april 2023. Har du frågor är du välkommen att kontakta oss via mail eller telefon.

Här hos oss finns fiskemöjligheter för alla, från rekreationsfiske till sport- och flugfiske och allt däremellan. Fiske är en härlig och avkopplande aktivitet, och många av våra gäster kommer enbart för att koppla av genom fiske i våra fiskevatten, såsom Långasjön, Kroksjöarna och Mörrumsån. Vi säljer även färdiga metspö och kastspö, och alla nödvändiga tillbehör för att hjälpa dig att komma i gång med dit fiske. Alla våra produkter är kvalitetsprodukter från Abu Garcia.

Du kan köpa din fiskelicens för både Långasjön och Kroksjöarna, direkt hos oss i receptionen eller online via knappen BOKA ovanpå. För att se mer information om fiskereglerna och titta på en karta över fiskesjöarna klickar du bara på följande länkar:

FISKEREGLER och FISKEKARTA.

GÄDDA – ABORRE – GÖS – MÖRT – BRAX – SUTARE – M.M.

För de som inte fiskar så ofta – eller inte alls – men ändå tycker det är kul att ta sig ut, kanske med sina barn, och har lite kul med spö och bete, kan enkelt köpa ett billigt spö i kiosken och sätta sig vid vattenkanten för att se eller någon abborre eller mört nappar på kroken. Helt enkelt en härlig avkopplande familj aktivitet när man är på semester.

Så klart kan man fiska mer seriöst också i Långasjön. Här finns stora gäddor, abborre och även gös. Du kanske vill hyra en båt för att öka chanser att fånga en riktig fin och stor fisk? Vi har totalt 8 båtar till uthyrning i Långasjön. Vi har även några elmotorer som kan hyras. Det är förbjuden att ha bensin/dieselmotor på Långasjön, för att Långasjön är kommunens dricksvattenintäkt. Vill du ha en djupkarta? då kan du fråga om detta i receptionen när du köper ett fiskekort.

För att kunna fiska i Långasjön behöver man ett fiskekort som kan köpas i receptionen. Barn under 16 år fiskar gratis. Från och med du fyller 16 år behövs fiskekort. Man får inte ha flera metspö/kastspö endast ett per/person.

FISKEREGLER och FISKEKARTA.

Campingkarta
CAMPINGBROSCHYR