Langasjonas Logo White line02

CAMPING MITT I NATUREN

Långasjönäs Camping & Stugby ligger mitt i naturreservatet Långasjönäs. Älskar man lugn och ro, närheten till natur, sjungande fåglar, kaniner som hoppar runt, lekfulla ekorrar samt en härlig och rogivande utsikt över Långasjön, då hamnar man helt rätt här hos oss.

Här finns en camping med 115 platser, varav 100 platser med el. Vår stugby har 55 stugor, allt från 9 m² till 157 m², från enkla övernattningsstugor till stugor med dusch & toalett. Du väljer hur du vill bo.

Vi kan nu även presentera vår nya, toppmoderna stuga, N01. Läs gärna mer under fliken på The Lake project.

BADA, VANDRA, FISKA OCH KOPPLA AV PÅ RIKTIGT…

Mitt på området finns kommunens badplats med härlig sandstrand och Blekinges varmaste badvatten! Naturreservatet kan upplevas på flera olika sätt, inte minst genom många fina vandringsstigar som går genom de vackraste delarna av naturreservatet. Här är det bara att gå och njuta av allt som naturen har att visa upp för dig. Här finns dessutom vackra sjöar med Regnbåge, Gädda, Abborre, Gös, med mera. Man kan även hyra roddbåtar och köpa fiskekort till flera sjöar, hyra kajaker & kanoter, cyklar & paddel-boards, spela minigolf, och mycket mer. För er som har hund är det bra för er att veta att hundar är välkomna på vår camping och i våra stugor.

MYCKET ATT SE OCH ATT GÖRA…

Långasjönäs präglas av förtrollande natur, gamla ruiner och ett oöverträffat lugn. Här är promenader, cykelturer och regnbågsfiske en sann upplevelse. Ett av världens bästa laxfiske finns runt hörnet (Mörrum kronolaxfiske), likaså Nordens största safaripark och naturreservat Eriksberg. Golfälskare hittar också rätt här eftersom Karlshamns Golfklubb är nära campingen och är Blekinges största golfbana med 36 hål och 9 håls pay & play.

Man kan åka ut till den vackra och rofyllda skärgården, experimentera och upptäcka vetenskapens värld på Kreativum Science Center. Under knappen Aktiviteter hittar du mycket mer information om allt som finns att göra, se och uppleva.

Välkommen till ett av Blekinges vackraste naturområde!

Läs mer
SONY DSC

PRISER

tält

TÄLT

husvagn

HUSVAGN

husbil

HUSBIL

SONY DSC

SÄSONGSPLATS

camptrackort

CAMPTRAC-KORT

R

CAMPING KEY EUROPE

servicehuset

SERVICEHUS