Langasjonas Logo White line02

CAMPING MITT I NATUREN

Långasjönäs Camping & Stugby ligger mitt i naturreservatet Långasjönäs. Älskar man lugn och ro, närheten till natur, sjungande fåglar, kaniner som hoppar runt och lekfulla ekorrar samt en härlig och rogivande utsikt över Långasjön, då hamnar man helt rätt här hos oss. 

Här finns en camping med 115 platser, varav 100 platser med el. Vår stugby har 53 stugor, allt från 9 m2 till 50 m2, från enkla övernattningsstugor till stugor med dusch & toalett. Du väljer hur du vill bo.

Vi kan nu även presentera vår nya andelstuga som är toppmodern och kommer även att finnas till uthyrning läs gärna mer under fliken på The Lake project.

BADA, VANDRA, FISKA OCH KOPPLA AV PÅ RIKTIGT…

Mitt på vårt område finns kommunens badplats med härlig badstrand och Blekinges varmaste badvatten! Naturreservaten kan upplevas på fler olika sätt, inte minst genom fler fina vandringsstigar som delar sig igenom de vackraste delar av naturreservatet.
Här är det bara att gå och njuta av allt som naturen har att visa upp för dig. Här finns dessutom fiskemöjligheter i våra vackra sjöar med regnbåge, gädda, abborre, gös, m.m.
Man kan även hyra roddbåtar och köpa fiskekort till fler sjöar, hyra kajaker och kanoter, spela minigolf, och mycket mer. För er som har en hund (eller hundar) är det bra att veta att hundar är välkomna på vår camping och i våra stugor.

MYCKET ATT SE OCH ATT GÖRA…

Långasjönäs präglas av förtrollande natur, gamla ruiner och ett oöverträffat lugn. Här är promenader, cykelturer och regnbågsfiske en sann upplevelse.
En av världens bästa laxfiske runt hörnet (Mörrums Kronolaxfiske), likaså Nordens största safaripark och naturreservat Eriksberg. Golfälskare hittar rätt här också, för Karlshamns Golfklubb är nära campingen och är Blekinges största golfbana med 36 håls och 9 håls pay & play. Man kan åka ut till den vackra och rofyllda skärgården, experimentera och upptäcka vetenskapens värld på Kreativum Science Center. På denna här websidan hittar du mycket mer information om allt som finns att göra, att se, att uppleva….

Välkommen till en av Blekinges vackraste naturområde!

Läs mer
SONY DSC

PRISER

tält

TÄLT

husvagn

HUSVAGN

husbil

HUSBIL

SONY DSC

SÄSONGSPLATS

Natur

BILDER

R

CAMPING KEY EUROPE

servicehuset

SERVICEHUS

THE LAKE PROJECT

HOLIDAY HOMES

CAMPING

BOKA NU

CAMPINGKARTA
CAMPINGBROSCHYR