Langasjonas Logo White line02

PARTNERS

Långasjönäs Camping & Stugby, beläget mitt i naturreservatet Långasjönäs, är en plats där lugn och ro möter närhet till naturen. Här sjunger fåglarna, kaninerna hoppar runt, och ekorrarna leker – allt med en rogivande utsikt över Långasjön.

Oavsett om du väljer att campa på en av de 115 platserna eller bo i någon av de 54 stugorna – från enkla övernattningsstugor till stugor med dusch och toalett – så är du en del av detta gemensamma äventyr. Partnerskapet mellan Långasjönäs Camping och andra aktörer är en kraft som förenar och stärker. Tillsammans skapar de minnesvärda upplevelser för besökare. Genom samarbete blir de starkare och kan erbjuda ännu mer.

På området finns en kommunal badplats med härlig sandstrand och Blekinges varmaste badvatten. Naturreservatet erbjuder vandringsstigar genom de vackraste delarna av naturen, och sjöarna lockar med fiske och roddbåtsuthyrning. Hundar är också välkomna på campingen och i stugorna.

Långasjönäs är en plats där samarbete och gemenskap skapar en starkare helhet – precis som naturen själv visar oss. Välkommen till ett av Blekinges vackraste naturområden! 

Våra partner: