Langasjonas Logo White line02

MINIGOLF  

När man är på semester, måste man i alla fall göra 3 saker: bada, spela minigolf och äta glass! Vi har så klart alla de sakerna för att din semester blir perfekt och lyckad. Att spela minigolf är alltid en höjdpunkt på semestern och alltid lika roligt. Framförallt när man kan avsluta sin runda med en välförtjänt glass i glassbaren.

Vid receptionen finns vår 12-håls minigolfbanan, fint belägen vid den lugna vattenkanten. Vi har stora klubbor till vuxna, mindre klubbor till barnen. Även några småbarnsklubbor finns. Vi har bollar i olika färger och alla får så klart välja sin egen favoritfärg.

Under 2019 renoverade vi minigolfbanan och förvandlade den till en utmanande äventyrsgolfbana med konstgräs, och under vintern 2024 målades banan om och reparerades inför säsongen 2024.

Det ger en helt ny spelkänsla och upplevelse, en kombination av traditionell minigolf och modern äventyrsgolf vilket gör den mycket rolig att spela. Speciellt vårt ”Delfinhål” är en utmaning i sig själv. Det kan se lätt ut att slå bollen genom delfinen, men för många har det blivit det tuffaste hålet att spela. Men oavsett om du spelar för skojs skull eller för att vinna, kommer du att älska vår nya äventyrliga minigolfbana.

Priset för barn är 50 kronor och även vuxna betalar barnpris. Alla barn 0-3 år spelar gratis (med småbarnsklubba).

Och för de som har stora golfambitioner…. Banrekordet är på 27 slag!