MINIGOLF 

När man är på semester, måste man i alla fall göra 3 saker: bada, spela minigolf och äta glass! Vi har så klart alla dem saker för att din semester blir perfekt och lyckat. Att spela minigolf är alltid en höjdpunkt på semestern och alltid lika roligt. Framförallt när man får avsluta sin runda med en välförtjänt glass i glassbaren.

Vid receptionen finns vår 12 håls minigolfbanan, lugnt och fint belägen vid vattenkanten. Vi har stora klubbar till alla vuxna, mindre klubbar till barnen. Även några småbarns klubbar finns. Vi har bollar i olika färger och alla får så klart välja sin egen favoritfärg.

2019 har vi renoverat minigolfbana och förvandlat den till en utmanande äventyrsgolfbana med konstgräs. Det ger en hel ny spelkänsla och upplevelse. En kombination av traditionell minigolf och modern äventyrsgolf. Det är mycket roligt att spela. Speciellt vår ”Delfin Hole” är en utmaning i sig själv. Det kan se lätt ut att slå bollen genom delfinen, men för många har det blivit det tuffaste hålet att spela. Men oavsett om du spelar för skojs skull eller för att vinna, kommer du att älska vår nya äventyrliga minigolfbana.

Priset för barn är 45 kronor. Vuxna betalar barnpris också. Alla barn från 0-3 år spelar gratis (med småbarnsklubb).

Och för de som har stora golfambitioner…. Banrekordet står på 27 slag

 

THE LAKE PROJECT

HOLIDAY HOMES

CAMPING

Boka nu

STUGOR

BOKA NU

Campingkarta
Campingbroschyr