Langasjonas Logo White line02

THE LAKE PROJECT

Köp en stuga och betala endast 50%!

Vi tror att ”The Lake Project” passar alla! Du behöver ingen stor plånbok för att kunna köpa en stuga. Inköpspriset är mycket lågt och även om detta pris fortfarande är en utmaning för dig kan du välja att betala endast 50%! De övriga 50% behöver du inte betala. Låter bra, eller hur?

Det vi i stället kommer att göra är att helt enkelt använda dina hyresintäkter för de kommande åren, för att betala av de övriga 50%. I stället för att behöva ta ett (bank)lån med hög ränta betalar du helt enkelt övriga 50% med dina framtida hyresintäkter. Och om dina återstående 50% inte skulle betalas tillbaka av dina hyresintäkter inom en tidsperiod på 7 år, kommer vi att annullera det återstående beloppet som fortfarande står öppet. Det är en garanti vi kommer att ge dig. Du kan läsa mer om detta under kapitlet “Betalning & Finansiering“.

The Lake Project är helt enkelt ett unikt projekt, där stugorna säljs efter förmånliga villkor, vilket gör det möjligt att i princip alla har råd att köpa en sommarstuga i Långasjönäs.

The Lake Project är för alla som drömmer om att äga en egen stuga på en av Blekinges vackraste platser, för dig som gillar lugn och ro, samt natur, fina vandringsleder, fin badstrand, vacker utsikt över sjön, och de som drömmer om att fånga en stor gädda eller lax. Även för den som gillar att vara nära skärgården med alla sina skärgårdsbåtar, eller den som gillar att spela golf på någon av de många fina golfbanorna som finns här.

Men kanske du bara vill göra ingenting och helt enkelt njuta av tystnaden och koppla av genom att njuta av allt din stuga har att erbjuda. Sitt bara på din terrass och lyssna på fåglarna och njut av den rogivande utsikten över sjön. Kanske med en god bok, ett glas vin och en härlig lägereld på kvällen? Precis som man föreställer sig en semester. Om du är en av våra många stamkunder så vet du vad vi pratar om.

Om du är intresserad i att köpa en av våra stugor, eller när du har fler frågor, så får du kontakta campingägaren. När du skulle vilja titta in i en av stugorna, får du kontakta receptionen för att se när möjligheten finns.

Du kan kontakta campingägaren via e-post eller telefon:
Bert Woodson-Lock
E: bert.lock@langasjonas.com
T: +46 738-170864

Du kan kontakta receptionen via e-post eller telefon:
E: reception@langasjonas.com
T: 0708-656811