Langasjonas Logo White line02

THE LAKE PROJECT

Många fördelar – Ett villkor

The Lake Project ger dig som ägare många ekonomiska fördelar, vilket är tack vare att vi kan hyra ut din stuga när du inte är där själv. Tack vare att vi kan hyra ut din stuga får du extra hyresintäkter. Denna inkomst är 50 % av alla hyresintäkter och kommer till och med att öka till 60 % hyresintäkter när du bestämmer dig – och har genomfört – en renovering av din stuga.

Detta ena villkor där du tillåter oss att hyra ut din stuga, har många fördelar:

  • Det gör att vi kan sälja våra stugor för ett lägre pris än vad vi annars skulle sälja de för.

  • Du får 50 % eller 60 % av hyresintäkterna.

  • Du betalar bara en bråkdel av kostnaderna för vatten, el, avlopp och många andra kostnader. Se vår översikt ”vad betalar du i månadskostnaderna”.

Vi ser det som en vin-vin-situation. Samtidigt uppfyller vi de krav som Karlshamns kommun har ställt upp i sin destinationsplan för vår anläggning, där det står att stugorna behöver vara tillgängliga för uthyrning till turister och andra som söker tillfälligt boende.

Det är därför ett smart, enkelt och ekonomiskt fördelaktigt sätt att äga en sjö nära stuga med tillgång till allt som Långasjönäs har att erbjuda. Tillgång till vacker natur och fin utsikt över sjön, allt detta får du på köpet. Att köpa en egen stuga innebär helt enkelt att man verkligen kan ha semester när man är ledig, eftersom gräsklippning, skötsel av grönområden o.s.v. är anläggningens ansvar. Detta är inget du behöver tänka på. Semester blir helt enkelt semester.

Och för att göra det ännu roligare och mer lönsamt kan du använda alla våra aktiviteter helt gratis! Det betyder att du kan använda alla våra båtar, kanoter, kajaker och paddleboards så mycket du vill, helt gratis! Du kan till och med spela vår Lakeside Minigolfbana så mycket du vill, dessutom helt gratis! Detta är ännu en extra fördel i att äga en stuga i Långasjönäs. En semestervecka i din egen stuga ska som sagt verkligen vara en semesterupplevelse och förhoppningsvis kan våra aktiviteter bidra till det.