Langasjonas Logo White line02

THE LAKE PROJECT

Renovering Modellstuga S13

Modellstuga S13 har genomgått en omfattande renovering utvändigt där vi har gjort följande:

  1. Vi har tagit bort det gamla eternittaket och ersatt det med ett plåttak. Samtidigt har vi lagt till isolering under det nya taket.

  2. Vi har renoverat utsidan av stugan genom att tilläggsisolera väggarna och bult upp med en ny yttre fasad som ger stugan ett helt nytt utseende.

  3. Vi har bytt en del av fönster och dörrar samt bytt ut alla fönster och dörrar till isolerande fönster och dörrar samt satt in en stor altandörr som ger direkt tillgång till altanen.

  4. Vi har byggt en stor altan som går runt hela stugan, ett stort uterum med andra ord, där du kan tillbringa många härliga stunder, med en underbar utsikt över sjön och där du kan uppleva naturen när den är som bäst.

  5. Vi har även installerat en värmepump.

Du kan läsa mer om dessa olika utomhusrenoveringar under dokumentet Renoveringsmoduler. När du skulle vilja göra alla ovanstående investeringar kan du räkna med 550 000 – 600 000 SEK. Du kan själv välja om du vill göra denna investering eller inte.

Som du kan se i översikten ”Kostnader, Hyresintäkter & Avkastning” kommer denna investering att betala sig själv genom högre hyresintäkter, flera uthyrningsdagar och i slutändan även genom ett högre (försäljnings)värde på stugan.