Langasjonas Logo White line02

THE LAKE PROJECT

Vad behöver jag veta när jag köper en stuga?

På den här sidan börjar vi med en liten sammanfattning av The Lake Project, så att du snabbt får en uppfattning om projektet.

Du väljer själv vilka dagar och veckor du vill bo i din stuga

När du äger en stuga bestämmer du vilka dagar och veckor du vill bo i din stuga. Alla andra dagar då du inte själv bor i stugan kommer vi att erbjuda din stuga till potentiella hyresgäster.

Dina hyresintäkter

Du får 50 % av alla hyresintäkter. Ju fler dagar och veckor vi kan hyra ut, desto mer hyresintäkter får du. Dina hyresintäkter kommer att öka till 60% när du bestämmer dig (och är klar med) en renovering av stugan.

När du köper en stuga, kan du välja att betala 100% eller 50%

Det finns två sätt att köpa stuga: Du kan välja att betala 100 % på köpdagen, eller så kan du bestämma att betala 50 % på köpdagen och betala resterande 50 % i månadsbetalning (48 månader), med en fast 3% ränta.

Först till kvarn

Du kan välja mellan 40 stugor enligt ”först till kvarn”-principen. Ju tidigare du hoppar på tåget, desto fler alternativ har du för att välja din favoritstuga.

Direkt tillgång till din stuga

Du kan bli ägare inom bara några dagar. När köpeavtalet är undertecknat och betalningen genomförd blir du ägare samma dag och kan börja använda din stuga.

Månadsavgift

Vi tar ut en fast månadsavgift på 2 000 kr för kostnader som vatten, avlopp, el, landskapsarkitektur, fastighetsskatt, städutrustning och mycket mer. Vi drar av denna avgift från dina hyresintäkter.

Befintlig utrustning

Alla befintliga möbler och inredning i stugan ingår i försäljningen.

Renovering av stugan

När du renoverar och bygger om insidan av stugan har du i princip obegränsad frihet. Vid renovering och ombyggnad av stugans utsida har vi vissa begränsningar, då det är viktigt att båda byarna har ett enhetligt och attraktivt utseende. Vi har redan renoverat stuga S13 som fungerar som en mönsterbostad och ett exempel för din renovering.