Langasjonas Logo White line02
The Lake Cottage

The Lake Cottage

Gårdsbutik & andullationsmassage på campingområdet

The Lake Cottage - gårdsbutik med inredning
Gårdsbutik med Inredning

Varmt välkommen till The Lake Cottage på Långasjönäs Camping. Vår lilla stuga ligger vid sidan om receptionen, precis vid vattnet och båtbryggan. I den lilla gårdsbutiken kan man hitta allt från härligt lantlig inredning, fina praktiska detaljer & presentartiklar till hudvård av högsta kvalitet. Man kan även boka in sig på en avslappnande andullationsmassage som gör gott för både kropp och själ.

 

Jag som driver The Lake Cottage heter Alexandra och jag är så otroligt tacksam över att få kunna driva mitt lilla företag på en plats som ligger mig oerhört varmt om hjärtat, Långasjönäs.

Om andullation

Andullationsmassage är en helt fantastisk upplevelse och mycket bra om man lider av t ex ryggont, Fibromyalgi, sömnproblem eller stress. Man ligger på en andullationsbädd med bekväma kläder som kombinerar vibrationer med infraröd värme vilket ökar välbefinnandet och ger avslappning samtidigt som det sätter igång många gynnsamma processer i både muskler och inre organ.

Andullationsmadrass

 

Andullation fungerar på olika nivåer: både fysiskt och mentalt. Tekniken riktas inte mot ett specifikt organ eller organsystem, utan påverkar de väsentliga kroppsfunktionerna positivt. Andullation är mycket effektivt för att minska symtom och gör att personen återvinner livskvalitet. Det finns inget hårt eller tryckande som en del upplever som smärtsamt i vissa massagestolar eller massagefåtöljer. På andullationssystemet ligger du bekvämt på rygg. Ryggläget ger dig större avslappning då ryggraden inte behöver hålla uppe kroppsvikten. Med benen högt främjas blodcirkulationen och korrekt lymfdränage fås under en andullationssession. Med denna position är du helt avslappnad och slipper onödiga muskelspänningar, vilket ökar behandlingens effektivitet: ju högre avslappning, desto större inverkan har behandlingen.

 

Tänk på: Om du lider av feber, akut inflammation eller om du misstänks lida av blodpropp/ trombos skall du inte boka andullation. Detsamma gäller under graviditeter eller om du bär en artificiell pacemaker. Har du tagit ett vaccin rekommenderar vi att ni inte bokar in er tidigare än 2 veckor efter.

 

För mer info, besök vår hemsida eller ring oss. Kontaktuppgifter nedan eller till höger på denna sida.

Kontakt
Öppettider

Torsdag
10:00 – 12.00
13.00 – 18.00
Fredag
10:00 – 12.00
13.00 – 18.00
Lördag
10:00 – 16.00

Hitta oss
The Lake Cottage
Klicka för att förstora