Langasjonas Logo White line02

PADDLA

Klicka på knappen ”BOKA NU” nedan eller på knappen ”PRISLISTA” där du får en översikt över alla priser och villkor.

KAJAK 

Det är alltid roligt att se våra gäster lite osäkert att sig ut på vattnet i en kajak för första gång i livet. Men när de sedan kommer tillbaka är de helt entusiastiska. Det var inte alls så svårt som de trodde, och det var helt enkelt jättekul att paddla ute på sjön i en kajak, och njuta av naturen omkring sig. Det ger helt enkelt ett makalöst och magisk känsla att vara en med naturen. Har man gjort det, kommer man aldrig att glömma det.

KANOT

Vill man paddla med fler i familjen, då är det kanske roligast att paddla kanot istället. Våra kanoter är mycket breda och här sitter du bra och stabilt. Det finns plats för två vuxna och 1 till 2 små barn. Låt äventyret börja!

PADDEL BRÄDA (SUP BOARD)

SUP står för Stand Up Paddleboarding. Det innebär att man står upp på en stor surfbräda och paddlar med en enbladig paddel. Idag har SUP seglat upp som en av de snabbast växande vattensporterna i världen och är ett väldigt roligt sätt att komma ut på vattnet. Brädorna är mycket stabila och alla från 7 års ålder kan använda dem. Om du aldrig gjort det, bör du prova. Det är helt enkelt mycket roligt.