Langasjonas Logo White line02

Introduktion

Dit eget fritidshus på en av Blekinges vackraste platser

intro bild vanster
intro bild vanster

Dit eget fritidshus på en av Blekinges vackraste platser

intro bild hoger

Nu har du chansen att äga ett fritidshus i vackra Långasjönäs! 2024 kommer vi att börja sälja våra stugor till alla som är intresserade och det tror vi många kommer att vara. På vår hemsida hittar du detaljerad information om priser, villkor etc. under vårt projektnamn ”The Lake Project”.

Den främsta anledningen till att köpa ett fritidshus är naturligtvis att ha en egen plats där du kan tillbringa härliga semesterstunder. Ett extra argument för att äga ett fritidshus i Långasjönäs är hyresintäkterna du får. När du inte själv bor i ditt fritidshus hyr vi ut din stuga, vilket skapar en fin extrainkomst för dig som ägare.

50 stugor söker ny ägare

intro bild hoger

Vi började redan med försäljning av 24 stugor i vår Södra Stugbyn och 16 stugor i vår Norra Stugbyn, där vi har fasta priser, varierande från 259 000 – 469 000 SEK. Här använder vi principen först till kvarn. Så ju tidigare du hoppar på tåget, desto fler valmöjligheter har du när det gäller att välja ditt fritidshus.

Vi säljer nu även våra 10 premiumstugor F01 till F10, samt vårt nybyggda Holiday Home N01. Dessa stugor kommer att säljas till den som har högst bud på vår budlista den 31.08.2024.

Du kan kolla vår hemsida för mer information och för att se den faktiska statusen för budgivningen.

Kan man som gäst fortsätta att boka stuga som vanligt?

Svaret är ja! Vill du hyra en stuga – och inte köpa en stuga – kan du fortsätta boka vilken stuga du vill, precis som tidigare. Du kanske undrar hur detta är möjligt när stugorna säljs? Eftersom varje ägare endast kan tillbringa max 60 dagar per år i sin stuga, varav 21 dagar under juni-juli-augusti, är det mer än 300 dagar kvar att hyra varje stuga.

Köp en bit 5-stjärnig natur och få en fritidsstuga på köpet!

Att köpa ett fritidshus är allas dröm. Att äga ett fritidshus vid sjön, med fin utsikt, tillgång till en fin strand och ett naturreservat med fantastiska vandringsleder, låter bara underbart, eller hur? Fritidshus som uppfyller ovanstående krav är sällsynta att hitta och gör man det är det ofta en rejäl prislapp på dem.

Våra stugor vid Långasjönäs uppfyller alla ovanstående krav gällande läge, vacker naturmiljö, vacker utsikt över sjön och mycket mer. Priset du betalar är dock bara en bråkdel av det pris du normalt skulle betala på en plats som vår. Bara platsen i sig är värt pengarna.

Man kan säga att man betalar för utsikten, läget och den vackra naturen

Köp din stuga och betala bara hälften

Om det också är din dröm att äga ett fritidshus, kanske du vill titta på våra stugor. Du behöver inte en stor summa pengar, eftersom våra priser är mycket låga. Men även om du tycker att inköpspriset är för mycket för din plånbok, kan du välja att bara betala 50%! Övriga 50% behöver du inte betala. Låter bra, eller hur?

Det vi i stället kommer att göra är att helt enkelt använda dina hyresintäkter för de kommande åren, för att betala av de övriga 50%. I stället för att behöva ta ett (bank)lån med hög ränta betalar du helt enkelt övriga 50% med dina framtida hyresintäkter. Vi tar endast ut en fast 3% ränta på det återstående beloppet för att täcka kostnader för inflation. Det är allt. Enligt våra beräkningar (som publicerats på vår hemsida) ska det inte ta mer än 5 år innan du har betalat de övriga 50%. Och om dina återstående 50% av någon anledning inte har betalats av inom 7 år, så avstår vi från det återstående beloppet som fortfarande är utestående! Vi är så övertygade om att hyresintäkterna kommer att betala din andra hälften av köpesumman, att vi vågar ge dig denna garanti.

Det enda du betalar är en fast månadskostnad på 2 000 kr för el, vatten, underhåll, marknadsföring, personal, städning, internet, skatter etc. Dessa månadskostnader kan du läsa mer om på vår hemsida.

Renovering = Mer hyresintäkter!

renovering
renovering exemple A
renovering exemple b
renovering exemple c

Illustrationen ovan visar ett förenklat exempel på hur renovering påverkar dina hyresintäkter. Även om det inte finns någon skyldighet att renovera, så uppmuntrar vi varje ägare att renovera. För det första att öka din egen boende- och semesterkomfort. Men renovering innebär också att hyrespriset går upp och kanske till och med fördubblas! Det innebär mer hyresintäkter. Samtidigt kommer en renoverad stuga att skapa fler bokningar på grund av sin högre standard, vilket innebär ännu högre hyresintäkter. Utöver det kommer vi att belöna varje ägare genom att öka ägarens hyresintäkter från 50 % till 60 %. Detta innebär återigen en extra nivå av hyresintäkter, som du kan se i illustrationen ovan.

Gratis tillgång till våra båtar, kanoter, kajaker, paddleboards och minigolf.*

*Vissa villkor gäller för detta erbjudande. Dessa kommer att publiceras här inom kort.

Vi beskriver ofta Långasjönäs som en plats belägen i ”5-stjärnig natur”, för det är vad det verkligen är. Du måste uppleva det för att förstå det. Långasjönäs erbjuder många vackra vandringsleder som börjar direkt från din stuga och tar dig in i de vackraste delarna av naturreservatet. Här hittar du också många ställen att söka efter blåbär, kantareller och andra skogens skatter. Det finns också olika ställen att njuta av en riktig utomhusgrill, och du kan till och med uppleva en vedeldad bastu. Och den som älskar att fiska kan njuta av sin tid på någon av de olika sjöarna, fiske efter gädda, gös och öring. Det är verkligen ett litet paradis för många.

Naturen omkring oss ger redan vårt ställe ett 5-stjärnigt betyg, men utsikten över sjön gör det också. Vad är mer avkopplande än att sitta utanför din stuga, absorbera den vackra och lugnande utsikten över sjön och känna din själ komma till mods. Det är helt enkelt ovärderligt! Det är därför vi döpte vårt projekt till ”The Lake Project”.

Men att njuta av utsikten över sjön är en sak, men att uppleva sjön är en annan. Oavsett om det är att bada och spendera tid vid någon av de olika stränderna i Långasjönäs eller genom att spendera tid på vattnet genom att hyra en kanot av paddleboard. Att uppleva tid i sjön och på sjön ger lite extra magi till din vistelse.

Det var därför vi bestämde oss för att ge varje stugägare fri tillgång till alla våra båtar, kanoter, kajaker och paddleboards, inklusive våra båtar i våra tre regnbågssjöar. Vi hoppas att detta gör din tid här hos oss ännu roligare och angenämt, så att du kan skapa ännu mer speciella och ovärderliga minnen med dina nära och kära. Du kan använda alla våra aktiviteter så mycket du vill, helt gratis! Och det är inte allt. Du kan till och med spela på vår ”Lakeside Minigolf Course”, när du vill och hur ofta du vill. Dessutom helt gratis!

Vi vill verkligen att du ska känna att Långasjönäs är ditt andra hem, där du kan uppleva många 5-stjärniga stunder. Vi är stolta och glada över att äntligen lansera The Lake Project, ett unikt projekt i ett unikt område. På vår hemsida kan du läsa detaljerad information om The Lake Project. Om du är intresserad av att köpa en av våra stugor, eller om du har frågor, vänligen kontakta ägaren Bert Woodson-Lock på: bert.lock@langasjonas.com eller +46 738-170864.