Langasjonas Logo White line02

THE LAKE PROJECT

Våra Premium Stugor F01-F10 / N01 / S13

Många har frågat oss om de kan köpa någon av våra F01-F10 stugor. För er som specifikt är intresserade av en av dessa premiumstugor kan vi meddela att även dessa stugor nu är till salu!

Medan våra stugor i Södra och Norra Stugbyn har ett fast pris och kan köpas när som helst, har vi lite olika upplägg för våra F01-F10 stugor, samt vår stuga S13 och vårt fritidshus N01. Vi kommer att ha ett öppet fönster för budgivning på dessa premiumstugor från och med 01-07-2024 och slutar 31-08-2024. Det innebär att alla som är intresserade av någon av våra premiumstugor kan lägga bud inom denna 2-månadersperiod. Högsta budet den 31-08-2024 vinner och kommer att kunna köpa respektive stuga. Budgivning kan göras genom att skicka in ditt bud till the-lake-project@langasjonas.com.

Alla bud på dessa 12 premiumstugor kommer att listas på vår hemsida och på Facebook. Mer specifik information kommer strax före 2024-07-01. Från och med detta datum kommer vi att ha en 2-månadersperiod där alla kan lägga sitt bud på någon av dessa stugor. De budgivare som har det högsta budet 2024-08-31 på var och en av dessa stugor kommer att kunna köpa stugorna. Bud under utgångspriset accepteras inte, endast bud som är lika med eller högre än utgångspriset kommer att betraktas som giltiga bud. Om en eller flera av dessa stugor inte fått ett giltigt bud senast 2024-08-31, kommer vi att betrakta utgångspriset för dessa kvarvarande stugor som ett fast pris och även dessa stugor kommer i fortsättning att säljas efter först till kvarn principen, precis som stugorna i Södra & Norra Stugbyn.

Det är tillåtet att lägga bud på två olika stugor och om båda buden skulle vara det högsta budet så måste man välja vilket av dessa bud som finns kvar och vilket som kommer att dras tillbaka. I så fall blir näst högstbjudande på denna (indragna) stuga den som har högst bud.