Langasjonas Logo White line02

THE LAKE PROJECT

Betalning & Finansiering

Det finns olika sätt att betala köpeskillingen:

100% betalning

Att betala hela köpeskillingen är självklart det bästa och enklaste sättet. Du betalar köpeskillingen, och du får direkt tillgång till din stuga. Om bokningar redan har gjorts av gäster vid det tillfället ska dessa givetvis respekteras.

50% betalning

Om du inte har möjlighet att betala 100% av köpeskillingen, eller om du inte vill, kan du välja att endast betala 50% av köpeskillingen! Övriga 50% behöver du inte betala. Låter bra, eller hur? Så här fungerar det:

Det vi i stället kommer att göra är att helt enkelt använda dina hyresintäkter för de kommande åren, för att betala av de övriga 50%. I stället för att behöva ta ett (bank)lån med hög ränta betalar du helt enkelt övriga 50% med dina framtida hyresintäkter. Vi tar endast ut en fast 3% ränta på det återstående beloppet för att täcka kostnader för inflation. Det är allt.

Enligt våra beräkningar (som publicerats på vår hemsida) ska det inte ta mer än 5 år innan du har betalat övriga 50% med dina hyresintäkter. Och om dina återstående 50% av någon anledning inte har betalats av inom 7 år, avstår vi från det återstående beloppet som fortfarande är utestående! Vi är så övertygade om att hyresintäkterna kommer att betala din andra hälften av köpeskillingen, att vi vågar ge dig denna garanti.

Det enda du betalar är en fast månadskostnad på 2 000 kr (eller för vissa premium F-stugor 3 000 kr) för el, vatten, underhåll, marknadsföring, personal, städning, internet, skatter etc. Dessa månadskostnader kan du läsa om mer detaljerat under “Bra att veta när du bokar din egen stuga” på denna webbplats.